joomla templates

Külföldi ajánlatok

Egzotikus utak

Utazni jó és ha ezt egy különleges helyre tehetjük meg, még érdekes  is. Gyűjteményünkben olyan utazási lehetőségeket tud elérni, amelyek  nem a szomszéd városba szólnak. Inkább egy szomszédos világba.  Távoli helyek, egzotikus országok, mind mind az ön lába előtt, illetve a  monitorján terül el.

Városlátogatások

A városnézés alkalmával egy várost, annak kultúráját, az ottani szórakozási lehetőségeket, rendezvényeit, gasztronómiáját és az általa kínált vásárlási lehetőségeket fedezzük fel. A városlátogatások az utóbbi években rendkívül népszerűek lettek. Az európai városok látogatottsága évente átlagosan 3%-kal növekedett.

Körutazások

Körutazásaink összeállításában törekedtünk arra, hogy átfogó képet nyújtsunk egy-egy régió jellegzetességeiről, miközben lehetőséget biztosítunk egy-egy kiválasztott területet részletesebb megismerésére is. 

Egyéni utak

Szeretne kötöttségek nélkül utazni, egyéni elképzeléseid szerint alakítani utazását? Felfedezni a világ ismeretlen szegleteit? Fáradjon be hozzánk, vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, hogy megszervezzük az utazását!

Buszos utazások

Egy jó hangulatú buszos utazás a szakértelmen, a megbízható és kényelmes buszokon, és nem utolsó sorban a tapasztalt személyzeten múlik. Az út során a tapasztalt magyar nyelvű idegenvezető történeteket, érdekességeket mesél a célországról, emellett beszél a várható programokról, időjárásról.

Repülős utazások

Repülővel utazni már önmagában is élmény. A világ számos pontjára szervezünk repülős utakat. Legyen az egyéni vagy csoportos utazás, mi a lehető legjobb lehetőséget keressük meg az Ön számára! Válogasson kínálatunkból!