joomla templates
febr.06

Impresszum

  • Technikai információk:

Internetes oldalunk Mozilla firefox böngészőre lett optimalizálva. Más böngészők használatakor előfordulhat hogy egyes látványelemek nem jelennek meg tökéletesen. Ajánlott képernyőfelbontás  1280*800 vagy annál nagyobb. Javasoljuk, hogy engedélyezze a Cookie-kat annak érdekében, hogy oldalunk használata még kényelmesebb legyen.

  • Jogi információk:
 
Minden, ezen a honlapon nyilvánosságra hozott ár, kép ás grafika szerzői jog védelme alatt áll. Bármely, a szerzői jog által nem engedélyezett adat felhasználásához a szerző előzetes írásbeli beleegyezése szükséges.
 
  • Adatvédelem:
 
Internet oldalunk látogatásakor, a megnyitásokról csupán statisztikai adatok kerülnek tárolásra, konkrét személyi vonatkozások nélkül (napi és heti látogatottsági adatok, ranglista). Ez az érvényes Adatvédelmi Törvény alapján, kizárólag belső okokból történik. E-mailen történő kapcsolattartás biztonsági réseket okozhat. Az e-maileket munkatársainkhoz történő megérkezéséig egy internet felhasználásban jártas felhasználó megállíthatja és megnézheti. Ha Öntől e-mailt kapunk, akkor abból indulunk ki, hogy jogosultak vagyunk e-mailen történő válaszadásra. Ha a kommunikáció egy más fajtáját szeretné, akkor ezt kérjük, jelezze munkatársainknak.
 
Az elírás joga fenntartva!